EN  RU

Austrumu ACVN

Kardenakhi

Stiprināts baltvīns, kas ražots, kad tiek izmantotas saspiestas Rkatsiteli, Khikhvi un Kakhuri Mtsvane šķirņu vīnogas fermentācijas procesā. Pazīstams tā dzintara krāsas, šķirnei specifiskā aromāta un medus smaržas dēļ.

Kindzmarauli

Dabīgi pussaldais sarkanvīns, kas gatavots no Saperavi vīnogām. Tam raksturīga tumša granāta krāsa un bagātīga, samtaina augļu garšas nots.

Kotekhi

Sausais baltvīns un sausais sarkanvīns. Baltvīns ir pagatavots no Rkatsiteli vīnogām un tam raksturīga gaiša salmu krāsa, šķirnei specifisks aromāts un patīkama garša. Sarkanvīnam, kas gatavots no Saperavi vīnogām, raksturīga ievērības cienīga sarkana krāsa, šķirņes aromāts un patīkami samtaina garša.

Kvareli

Sausais sarkanvīns pagatavots no Saperavi vīnogām ar pilnīgu misas fermentāciju. Tam raksturīga tumši sarkana krāsa, šķirnes aromāts, balanss un izteikta garšas buķete.