Gruzijas vīna vēsture ir ne tikai vissenākā, bet arī viena no līkumotākajām un raibākajām. Tā devusi pasaules vīna kultūrai tik daudz un vienlaicīgi spējusi saglabāt savu unikalitāti, tradīcijas un vīnogu šķirnes, paliekot neatkārtojama gan vīna baudīšanas pieredzē, gan stāstos.
Noklausieties Jāņa stāstu un uzziniet, ko darījuši aizvēstures cilvēki, lai ik pa laikam tiktu pie kāda vīna mēriņa; vai mūsdienu cilvēkiem varētu garšot XVI gs. vīni; kas kopīgs un kas atšķirīgs diviem gruzīnu modernās vīna darīšanas pionieriem – Aleksandram Čapčavadzem un Ivanam Mahronbutini; kā gruzīnu vīndariem izdevās likvidēt padomjlaika “vīniem līdzīga dzēriena” ražošanas cirstās brūces, kā arī citas aizraujošas lietas. Izbaudiet!