Ja meklējat kvalitatīvu, mīkstu un viegli pamanāmu baltvīnu, tad meklējiet tālāk par Tsitska. Patiešām, Imeretijas augšdaļā un centrālajā daļā Tsitska galvenokārt izmanto pieprasītu dzirkstošo vīnu pagatavošanai. Tsitska, kas ir raksturīga daudzajām vietējām vīnogu šķirnēm, kuras Gruziju sauc par mājām, ir mulsinoši pazīstama ar vairākiem citiem nosaukumiem atkarībā no tā, kur tā tiek audzēta. Ja jūs saskaraties ar Shanti vai Citsko, jums joprojām ir Citska! Centrālās Imereti ciemos to sauc arī par Male Tsitska. Ārzemju ampelogrāfijas darbos (Viala un Vermoreli, Guioni, Piula un Goete) Citska ir pieminēta un īsi aprakstīta arī ar nosaukumu Tsitska da Chanti.
Bet vīna cienītājiem vienīgais, kas jums jāzina par Citsku, ir tas, ka tas ir garšīgs. Sausā veidā pagatavotas Tsitska ir plīša ar dzeltenu augļu, piemēram, cidoniju, meloņu un bumbieru, aromātu; dažreiz arī ar medainu augšējo noti, kurai mēs nevēlamies pretoties. Citskai ir arī burvīgs svaigs skābums – to var dabiski audzēt, lai būtu pietiekami augsts līmenis iepriekš minētajiem dzirkstošajiem vīniem. Tas arī padara Tsitska negāzētos vīnus patiesi dzirdinošus.
Tsitska audzē visā Imereti augšējā un centrālajā daļā, un dažreiz to sajauc ar Tsolikouri. Tsitska ir arī īpaši apvienota ar Krakhuna ACVN Sviri, negāzētam baltvīnam.
Par laimi, viens konkrēts Citskas piemērs ir sasniedzis Apvienoto Karalisti. Dzintara, Qvevri izgatavots piemērs no ražotāja Baia’s Wine ir pieejams vietnēs Winebuyers, The Oxford Wine Company un Taste of Georgia.